WILD

Etusivulle
Tarinateatterista
Ydinryhmä
Kuvagalleria
Tilaa esitys


Tarinateatteriesitys


Tarinateatteri on improvisaatioteatteria, jossa ohjaaja, näyttelijät ja muusikko tekevät näyttämölle yleisön kertomia tositarinoita. Kertojan kuvailema hetki, tunne, tilanne tai tarina improvisoidaan ohjaajan valitsemalla tekniikalla näyttämölle kertojaa kuunnellen ja kunnioittaen.

 

Tarinateatteri antaa tilaisuuden nähdä pala omaa elämää etäännytettynä, katsoa koettua ulkopuolelta. Oman tarinansa voi ymmärtää uudella tavalla. Toisen kertomasta tarinasta  voi löytää itsensä. Tarinateatteri voi olla sysäys asenteen muutokseen ja antaa uusia näkökulmia käsiteltävään teemaan.

 

Tarinateatteria käytetään koulutuspäivillä vaihtoehtona luennoille tai niiden syventäjäksi. Yleisö ja tarinateatteriryhmä luovat yhdessä elämän moninaisen todellisuuden näyttämölle. Analyyttinen puhe vaihtuu kokemuksien jakamiseen, teoria käytäntöön. Emme ole yksin tarinoidemme kanssa. Yhteys toisiin ihmisiin syntyy tarinoita jakamalla.

Myös juhlia ja muita tapahtumia voi piristää tarinateatterilla.

 

Tarinateatteriesityksen kesto voi olla 45min - 1,5t tilaisuudesta riippuen. Paikaksi käy lähes mikä tahansa sopivan kokoinen tila, sillä näyttämö on yksinkertainen: tarvitaan vain tuolit 3-6 näyttelijälle, ohjaajalle, kertojalle ja muusikolle.

 

 

>> Tilaa esitys

Risto Lundan 0400 - 624886 rikematek@kotiposti.net