30.12.20 Hallituksen tiedote vuodelle 2021

TARINATEATTERITAPAAMINEN 2022

Vallitsevissa olosuhteissa tapahtuman järjestäminen ensi kesänä ei ole mahdollista. Tarinateatteritapaaminen seuraavan kerran siis kesällä 2022.

JÄSENMAKSUMUUTOKSET

Suomen tarinateatteriverkkoyhdistys ry vahvisti vuosikokouksessa 28.12. uudet jäsenmaksukäytännöt ja summat.

1. Yhteisöjäsenmaksu 100 € / vuosi (max. 15 henkilöä), jolloin yhteisöjäsenen ollessa tarinateatteriryhmä, ryhmän jäsenet hyväksytään yksilöjäseniksi ilman erillistä jäsenmaksua niin halutessaan.

Edut: Jäsenmaksun maksanut ryhmä voi tiedottaa verkkosivuston kautta tapahtumistaan ja jäsen saa etuna esim. alennuksia verkon järjestämästä koulutuksesta.

2. Yksilöjäsenmaksu 20 € / vuosi. Oikeuttaa edelleen jäsenalennukseen tarinateatteritapaamisista ja koulutuksista.

3. Kannatusjäsenmaksu 50 € / vuosi. Sekä ryhmä että yksilö voivat tukea yhdistystä.Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden.

VERKKOTAPAHTUMIA TULOSSA

Tarinateatteri Storia aloittaa vuoden verkkotapahtumat tammikuussa tekemällä "Mitä nyt?" Tarinateatteria 30 vuotta Suomessa -esityssarjaan näytöksen omalla teemallaan.

Verkossa pidetään myös Päivi Rahmelin toimittaman uuden Opas narratiiviseen pedagogiikkaan -kirjan julkistus. Suunnitteilla on lisäksi kansainvälisiä koulutustapahtumia verkkoon.

Näistä lisätietoa tulossa sekä facebook- että verkkosivustoon.

KAIJA-LEENASTA UUSI HALLITUKSEN JÄSEN

Kaija-Leena Alatalo tulee mukaan hallitukseen, jossa jatkavat Sanja Riihimäki (pj), Päivi Rahmel, Liisa Vilppola, Lotta Savolainen ja Markku Jäppinen. Muita poikkeusvuoden ja tulevan kauden kuulumisia löydät tänne ja Facebook/Tarinateatteri myöhemmin julkaistavista tiedotteista ja vuosikokouspöytäkirjasta.

A N T O I S A A U U T T A V U O T T A ! ! !

Toivottavat Sanja, Päivi, Kaija-Leena, Liisa, Lotta ja Markku